Μέγεθος

bnr1

Με ευαισθησία, σεβασμό και υψηλό αίσθημα ευθύνης
για τον ασθενή και τις ανάγκες του.

Δημιουργήσαμε ένα φιλόξενο περιβάλλον
με εμπιστοσύνη κατανόηση και προθυμία, όπου
οι νοσηλευόμενοι δεν είναι πελάτες, είναι ασθενείς.

Φιλοδοξούμε να οικοδομήσουμε ένα σύστημα υγείας
πρότυπο.

Καλωσορίσατε στην Γενική Κλινική «Άγιος Γεώργιος» ΙΚΕ

Η Γενική Κλινική «Άγιος Γεώργιος» βρίσκεται στο κέντρο της όμορφης Έδεσσας, της πόλης των νερών. Με 30 χρόνια συνεχούς λειτουργίας είναι από τις μεγαλύτερες ιδιωτικές μονάδες υγείας σε επαρχιακό επίπεδο στην Ελλάδα και η μεγαλύτερη στο νομό μας, παρέχοντας υψηλής ποιότητας νοσηλευτικές και διαγνωστικές υπηρεσίες στους κατοίκους του Νομού Πέλλας αλλά και των όμορων νομών.

1exw2

Η Κλινική διαθέτει ριζικά ανακαινισμένους χώρους, σύμφωνα με τη διεθνή νοσοκομειακή αρχιτεκτονική, συνολικού εμβαδού 2500 τμ και συνολικής δύναμης 60 κλινών. Τα δωμάτια νοσηλείας διαθέτουν πλήρη ξενοδοχειακό εξοπλισμό για άνετη διαμονή και χωρίζονται σε τρίκλινα, δίκλινα, μονόκλινα και πολυτελείας (lux).

Ο διαγνωστικός και θεραπευτικός εξοπλισμός της Κλινικής ανήκει στην τελευταία γενιά της ιατρικής τεχνολογίας και περιλαμβάνει 4 πλήρως εξοπλισμένες αίθουσες χειρουργείων. Η Κλινική διαθέτει 10 Τμήματα, τμήμα Υπερήχων και τμήμα Εργαστηρίων, καθώς και 4 Τμήματα υπό ίδρυση.

Επιπρόσθετα, η Κλινική διαθέτει συμβάσεις με τον ΕΟΠΥΥ και με άλλα δημόσια και ιδιωτικά ασφαλιστικά ταμεία, ιδιόκτητο ασθενοφόρο, παρκινγκ ασθενών-συνοδών, κυλικείο με αυτόματους πωλητές και ασύρματη πρόσβαση (Wi-Fi) στο internet.

5nos1

Το έμψυχο δυναμικό της Κλινικής περιλαμβάνει εξέχοντες ιατρούς όλων των ειδικοτήτων, εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό και έμπειρο διοικητικό προσωπικό.

Το σύγχρονο ιδιωτικό Ασθενοφόρο της Κλινικής βρίσκεται σε διαρκή ετοιμότητα για να καλύψει όλα τα περιστατικά που χρήζουν μεταφοράς-διακομιδής.

Στοιχεία

Γενική Κλινική «Άγιος Γεώργιος» ΙΚΕ

Ρωμανού 14,  582 00, Έδεσσα
Τηλ. Κέντρο  23810 25401 - 03
info@klinikiag.gr

Συμβάσεις

Με όλα τα ασφαλιστικά ταμεία

ΕΟΠΥΥ

Συνεργασίες

Πολυϊατρείο ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ Έδεσσας

ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ MEdica Γιαννιτσών

Εργασία

Ζητούνται για μόνιμη εργασία στη Γενική Κλινική «Άγιος Γεώργιος» Έδεσσας

Νοσηλεύτριες-τές (Τ.Ε.Ι)

Μαίες-Μαιευτές (Τ.Ε.Ι)

Φυσικοθεραπευτές

Στον ιστότοπό μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες web, όπως τα cookies.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας σ' αυτόν, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.